Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδων

κατασκευή ιστοσελίδας με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Διαθέτουμε επαγγελματική εμπειρία 18 ετών και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ιστοσελίδα της επιχείρησή σας, στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Είτε πρόκειται για μια «απλή» εταιρική παρουσίαση μιας μικρής επιχείρησης, είτε για μία πιο εξειδικευμένη λύση, κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, προτείνοντάς σας ευέλικτες λύσεις, με μικρό αρχικό κόστος επένδυσης, πολλές επιλογές εξατομίκευσης και επέκταση των δυνατοτήτων της ιστοσελίδας σας ανά πάσα στιγμή με ελάχιστο κόστος.

Προσφέρουμε λύσεις για κάθε προϋπολογισμό, χωρίς καμία θυσία στην εμφάνιση και την ευχρηστία, με χαρακτηριστικά και δυνατότητες που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία.

Οι προτάσεις μας είναι ξεκάθαρες, χωρίς κρυφά κόστη και ψιλά γράμματα έτσι ώστε να γνωρίζετε το τελικό κόστος καθώς και τις επαναλαμβανόμενες χρεώσεις (όνομα χώρου, ιστοφιλοξενία, συντήρηση & υποστήριξη) εκ των προτέρων χωρίς δυσάρεστες, μελλοντικές, εκπλήξεις.

Αναπτύξαμε δικό μας λογισμικό για διαχείριση του περιεχομένου (CMS) για να κάνουμε την ενημέρωση της ιστοσελίδας σας εύκολη, ακόμη και αν δεν έχετε καμία εμπειρία στην διαχείριση ιστοσελίδας μέχρι τώρα. Επιπρόσθετα, με την ολοκλήρωση του έργου, αναλαμβάνουμε να εκπαιδεύσουμε εσάς ή το προσωπικό σας.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την δουλειά μας, που δεσμευόμαστε -με ειδική ρήτρα στο συμφωνητικό- ότι αν δεν παραδώσουμε την σελίδα στο χρόνο που συμφωνήσαμε ή δεν μείνετε 100% ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και δεν τηρήσουμε τα συμφωνηθέντα, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.