Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (E-Shop)

online πωλήσεις 24 ώρες το 24άωρο

Αυξήστε τα κέρδη της επιχείρησής σας, προσθέτοντας ένα νέο κανάλι πώλησης, με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα! Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει ελάχιστα έξοδα σε σχέση με ένα συμβατικό και παρέχει πρόσβαση στα προϊόντα της επιχείρησής σας σε περισσότερους πελάτες μιας και πλέον θα μπορούν να σας επισκεφθούν πελάτες από άλλες πόλεις και γιατί όχι και χώρες!

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από το σχεδιασμό μέχρι και την καταχώρηση των προϊόντων σας και φυσικά συμπεριλαμβάνουμε την απαιτούμενη εκπαίδευση στην διαχείρισή του. Δεν δημιουργούμε απλά “ένα eshop” αλλά ανοίγουμε ένα νέο κανάλι πώλησης για τα προϊόντα σας και είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας.

Όπως και στην κατασκευή ιστοσελίδων, έτσι και στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος σας προτείνουμε λύσεις με το ελάχιστο αρχικό κόστος επένδυσης χωρίς κανένα συμβιβασμό στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα και την λειτουργικότητα.

Χρησιμοποιούμε αξιόπιστο και δοκιμασμένο λογισμικό ανοιχτού κώδικα για να μην υπάρχει κανένας περιορισμός, για παράδειγμα στον αριθμό των κατηγοριών ή των προϊόντων, επιτυγχάνοντας έτσι αυτονομία και αποφεύγοντας τα κρυφά κόστη των φαινομενικά φθηνών ή και πολλές φορές «δωρεάν» (!) λύσεων που τελικά μετατρέπονται σε ακριβότερες και δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.